søndag den 13. februar 2011

Siem Reap og Battambang

Siem Reap

Efter sidste blogindlæg, gik vi ned og drak en øl i en rigtig hyggelig lille gade med mange spisesteder. Paa et tidspunkt var stedet nogenlunde fuldt og vi fik en svensk-tysk pensionist Peter til bordherre som vi faldt i snak med. Efter en del øl, faldt snakken paa templerne, som er den helt store attraktion. Han havde brugt tre dage, men mente bestemt at vi kunne naa det paa en dag, og hvis han skulle gøre det om, ville han nøjes med den ene. Efter den snak tog vi afsked, saa Heidi og jeg kunne naa hjem og sove i nogenlunde tid saa vi kunne naa at faa solopgang ved templerne næste dag, det var ellers ikke planen, men mødet med Peter ændrede vores planer og vi valgte at gøre det han ville have gjort hvis han vidste hvad han vidste nu.
Der vi mødte Peter og fik en del øl efter denne lækre og friske drink

Næste morgen, lige ankommet til tempelomraadet

Vejen hen til det berømte tempel Angkor Wat

Heidis fødder





Udsigt fra tempelomraade

Udsigt fra vores remork

Det famøse tempel hvor Tomb raider foregaar, beklager billedet ikke er vendt

Vores chauffør Mao, der gav os en rigtig god tur i templerne

Heidi og nogle lækre lassies. I det hele taget er her lækre juice, shakes, lassies, for ikke at tale om maden! Vi kan begge spise ris med grøntsager igen og igen.
 Battambang og vejen derhen
Vi er nu i Battambang og har haft en dag her. Vi havde en lang dag igaar, med en flot baadtur, der dog ikke kunne siges at være luksuøs.
Paa vej til baaden blev vi samlet op i en pick up truck. Folk synes det var helt utroligt at den blev fyldt godt op, det har vi snakket meget om bagefter. Altsaa at folk synes at det var saa vildt.

Saa kom vi paa baad til Battambang hvor vi blandt andet kom forbi en masse huse paa vandet.

Billede fra baaden. Vandet saa brunt ud, noget skyldtes vist bunden

Fordi det ikke er regntid kunne vi ikke sejle hele vejen og skulle igen op paa pick up trucks. Vi sad trygt inde i midten af ladet. Vejen var utrolig ujævn og havde mange store render, saa det var lidt af en tur.

Vi punkterede paa vejen, men det blev hurtigt fikset.

Heidi vasker hænder, vi var ude og gaa en god lang tur i Battambang. Det er tydeligvis en mindre by, hvor turister ikke bliver saa længe. Hovedattraktionen er uden for byen, saa vi skulle ikke saa langt væk fra centrum førend det hele mindede os mere om Afrika og folk ikke var saa vant til turister.

Denne computercafe, hvor vi sidder og hygger paa en pude paa gulvet :)

  Der er masser mere at skrive. Blandt andet om temmelig hysteriske kvinder der paa baadturen kastede legetøj til folk paa bredden. Vi har de sidste dage faaet nogle myggestik, ellers har vi vaeret forskaanet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar