søndag den 20. februar 2011

Lidt hurtig nyt

Vi har ikke faaet skrevet et stykke tid, hvilket blandt andet skyldes at vi har været paa en ø. Det var et sted med kun to guesthouses, hvor det ene laa i en lille bitte by, og det andet laa lidt længere oppe ad stranden. Det har vaeret vildt hyggeligt og afslappet.

Igaar skulle der komme en masse russere der havde booket alting, saa de fleste af os turister maatte flytte ned til det andet lille guesthouse i byen. Vi flyttede sammen med Lynn og Dan fra USA da der ikke var flere ledige bungalows eller rum. Alle snakkede rigtig meget om hvordan russerne ville være og alle var ret skuffede da de viste sig at være helt normale og afholdende. Vi havde forestillet os en masse vodka, mafia osv.
Maaske netop fordi en del tog hjem og alle de her forestillinger om russerne havde vaeret der, fik vi et rigtig godt sammenhold med de resterende gæster, de gamle (2 dage paa øen ca. :) ). Nu er vi tilbage til fastlandet, men vi skal mødes med alle de der tog afsted idag og spise middag om lidt.

Vi ville bare lige skrive at vi har det godt, og holder meget af øer med flotte strande. Vi har ogsaa været ude at snorkle, virkelig flot. Planen er at tage paa internet cafe imorgen igen og uploade billeder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar