søndag den 20. februar 2011

Bambustog og oe-idyl

Pause efter lang cykeltur i soegning efter bambustoget.
 Battambang, Cambodia - Bambustoget
Bambustoget er det bedste! Vi lejede cykler, fór vild og fandt alligevel toget efter en god svedig tur, hvor vi fik set en del real-life Cambodia og hilst paa alle bornene, hallo hallo. Der er kun et spor, men heldigvis vejer bambustogene ikke meget (hele pointen), saa hver gang man moder nogen der skal den anden vej, gik forhandlingen i gang om, hvem der maatte vige.
Vi folte os virkelig heldige, da bambustoget kom og samlede os op, men vi fandt senere ud af, at vi kun havde vaeret 100 meter fra stationen og at det var en lokal dame, der havde vinket en vogn hen til os.

Vi har meget taet paa skinnerne!

Hanne med vind i haaret, huhej hvor det gik!

Cyklerne overtrumfede hver gang, saa de andre maatte forlade skinnerne, saa vi kunne komme forbi.

 Madlavningskursus
Vi kan glaede alle jer derhjemme med, at vi nu har laert at lave god Khmer mad og har faaet kogebog med hjem. Det var virkelig sjovt og smagte virkelig godt! Mmmm.....
Retterne staar og simrer.

Kort pause in between retterne. Til hojre et engelsk par der ogsaa deltog i madlavningskurset og virkelig holdt samtalen korende(!) og til venstre Heidi og vores Khmer Chefkok.

 
 Lille paradis-oe
Ren afslapning i tre dage paa isoleret oe, hvor baaden kun kom og gik en gang om dagen. Vi har ikke mange billeder derfra, man bliver vist lidt doven. Virkelig laekkert og vi er nu klar til haarde museer i hovedstaden Phnom Penh, hvortil vi tager bussen om en time.

Kort gaatur paa idyl-oe-stranden mellem de to valgmuligheder for mad.

Den sidste dag paa oen boede vi i Bungalowen laengst til venstre med Dan og Lynn.

Dan og Hanne i baaden paa vej tilbage til civilisationen.
Bonusinfo: Vi har nu faaet mere kuloer end da vi kom. Mestendels den brune, men Heidi kan ogsaa pryde sig med en lettere roed naese og Hanne flotter sig med en heftig brun ryg med lyse striber. Desuden har de hvide staenger vi gaar rundt paa faaet selskab af et virvar af roede pletter fra de aggresive myg der boede paa vores vaerelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar